Hartige ‘Dutch baby’ met burrata

Hartige ‘Dutch baby’ met burrata

Allergenen

Eieren. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 225°C.

  2. Doe de melk, eieren, bloem, zout en 2 el gesmolten boter in de blender en mix glad.

  3. Snipper de basilicum en bieslook fijn. Meng de Parmezaanse kaas en verse kruiden in een kom door elkaar.

  4. Zet de gietijzeren pot 5 min in de oven met 2 el boter. Giet het beslag erin en bestrooi met het kaaskruidenmengsel.

  5. Zet 15 à 20 min in de voorverwarmde oven.

  6. Meng de rucola met olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout.

  7. Werk na het bakken de ‘Dutch baby’ af met in stukken getrokken burrata, parmaham en rucola.

  8. Serveer onmiddellijk.