Ei in cocotte

ff24b7d9730685ff0a663fd37eb1f46221383c709bb2126cd42ea8892eae6385.jpg

Allergenen

Eieren, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig de champignons en snij in blokjes. Pel de ui en snij in stukjes. Stoof de uistukjes en champignons aan in wat hete boter. Voeg de room toe en laat stoven tot alles wat ingekookt is. Kruid met peper en zout.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Snipper de peterselie fijn.

  4. Giet een lepel van het champignonmengsel op de bodem van de cocottevormpjes. Breek in elke cocotte een ei, doe dit voorzichtig. Giet daarop nog wat van het champignonmengsel.

  5. Zet au bain-marie 10 à 15 min in de voorverwarmde oven. Als het eiwit wit is, is het gaar.

  6. Haal uit de oven en versier met fijngesnipperde peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit