Ei in cocotte met brie, wortel en Provençaalse kruiden

b822d423173912c385b1b4588e1faf236356eab1ef5f8f72728b21a480f7dfac.jpg

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de wortelen en snij ze in fijne schijfjes. Kook ze beetgaar. Verdeel de wortelschijfjes over de stoofpotjes.

  2. Snij de brie in kleine blokjes. Schik deze over de wortelschijfjes.

  3. Breek de eieren en laat in elk stoofpotje 1 ei vallen. Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden.

  4. Zet de stoofpotjes in een diepe braadslede en giet water in de braadslede.

  5. Zet de braadslede in de oven op 180°C en laat de eieren gedurende ± 16 minuten garen tot de eieren bijna volledig gestold zijn.

  6. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk met wat stokbrood.