Fish pie met broccoli, dragon en zure room

0bac73ecb8e7f49512a2ecde6c48088ac9f1cc144cec49b5a795269ca2f858a4.jpg

Allergenen

Vis, Gluten, Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Smelt de boter.

  2. Hak de dragonblaadjes fijn.

  3. Snij de roosjes van de broccoli.

  4. Snij het witte gedeelte van de prei fijn.

  5. Pel en pers de look.

  6. Hak het zuurdesembroodkruim fijn.

  7. Snij de visfilets in stukken van 3 cm.

  8. Verwarm de oven voor op 200°C.

  9. Schep ½ van de dragon samen met het broodkruim en ½ van de gesmolten boter door elkaar in een ovenschaal. Kruid met peper en zout.

  10. Zet 10 min in de oven. Schep het mengsel uit de ovenschaal en zet opzij.

  11. Doe de rest van de boter in een pot en roerbak de prei, look en broccoli. Dek af en laat zacht bakken. Kruid met peper en zout.

  12. Schep de vis samen met de bloem door elkaar. Kruid met peper en zout en voeg bij de broccoli.

  13. Schep de rest van de dragon, de mosterd, de zure room en het water erdoor. Meng stevig en schep in de ovenschaal.

  14. Strijk het mengsel glad en bestrooi met broodkruim.

  15. Bak in 10 min goudbruin en gaar in de oven.

  16. Serveer onmiddellijk.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit