Frittata van zoete aardappel met zuurkool

Frittata van zoete aardappel met zuurkool

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Schil de aardappel en zoete aardappel. Rasp beide fijn.

  3. Was de puntpaprika en snij in fijne reepjes en vervolgens in blokjes.

  4. Snij het gerookt spek fijn en bak in boter.

  5. Voeg de geraspte groenten en puntpaprika toe aan het spek en bak alles kort aan.

  6. Mix ondertussen de eieren met de gemalen kaas. Kruid met zout en peper.

  7. Schik de gebakken groenten en spek in een kleine taartvorm. Overgiet met het eiermengsel.

  8. Bak de frittata in de voorverwarmde oven gedurende 25 min.

  9. Saus: meng de mascarpone met de honing en mosterd. Kruid met zout en peper.

  10. Haal de frittata uit de oven en steek er met een uitsteekring kleine rondjes uit.

  11. Warm de zuurkool op en schik op de frittata.

  12. Werk af met wat saus en platte peterselie.