Allergenen
zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
- Januari
- Februari
- Maart
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- September
- Oktober
- November
- December
- Fruit
Ananas
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Schil de ananas en snij in stukken. Leg ze in een kom en besprenkel met de cachaça. Laat 30 minuten rusten.
-
Meng de pilipili met de suiker en het kaneelpoeder. Wrijf de ananasstukken ermee in.
-
Rooster de stukken ananas op een medium vuur, gedurende ± 3 minuten, aan beide zijden.
-
Snij de limoen in partjes en serveer bij de gegrilde ananas.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven