Gegrilde brioche met vanilleroom en kruidige portsiroop

68def9fdc4e6024df045b36bedbd8c540af330beea3dd6b8e9ba7ec998276fa6.jpg

Allergenen

Lactose, Melk, noten en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Portsiroop

    Seizoentjes: 50.0 g suiker 150.0 ml rode port 1.0 steranijs 1.0 kruidnagels

    Doe de rode porto, suiker, steranijs en kruidnagel in een steelpannetje en breng aan de kook. Laat op een laag vuur inkoken tot een stroperige saus.

  2. Vanilleroom

    Seizoentjes: 1.0 el poedersuiker (afwerking) 100.0 g mascarpone 50.0 ml Boni slagroom 1.0 vanillestokken

    Roer de mascarpone los met een vork. Klop de room lobbig met de bloemsuiker en spatel de mascarpone erdoor. Snij het vanillestokje in de lengte open, schraap het merg eruit en roer door de room.

  3. Verhit een gietijzeren rooster op de BBQ voor direct grillen.

  4. Strijk de sneden brioche in met olie en gril de sneden kort aan beide zijden.

  5. Snij in driehoekjes.

  6. Schik de brioche op bordjes. Verdeel de vanilleroom erover en werk af met portsiroop en muntblaadjes.

  7. Bestrooi met grofgehakte amandelen en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit