Gluten
, Lactose
, Melk
en Mosterd.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Marinade: pel en snipper de teentjes look fijn. Snipper de dille fijn. Meng met de rest van de ingrediënten; kruid met peper en zout.
Snij de kipfilet in blokjes en schep door de marinade, dek af met plasticfolie en laat minstens ½ u rusten.
Borstel de paddenstoelen schoon en snij de citroen in partjes.
Geitenkaasdip: snipper de oregano fijn. Mix de geitenkaas, yoghurt, oregano en het lookpoeder. Giet er terwijl de mixer nog draait de olijfolie bij. Kruid met peper en zout.
Prik een partje citroen op een spies en steek er afwisselend kip en groenten op.
Gril goudbruin en gaar op een hete barbecue of grillpan.
Serveer met de geitenkaasdip en de salades.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders