Gegrilde zalm met citrus

0dcab5c87b27b142081deddd663d7869c6ac7987dc6cc5fdfb7e68f608f33dce.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kruidenboter: pel het teentje look en hak fi jn. Pluk de blaadjes koriander en snipper fijn. Meng de malse boter met de sinaasappelzeste, het sinaasappelsap, de cayennepeper, fijngesnipperde look en koriander. Kruid met grof zeezout. Zet in de koelkast tot gebruik.

  2. Kruid de zalmmoten met peper en zout.

  3. Snij de sinaasappelen en pompelmoes in plakken. Snipper de basilicum, munt en koriander fijn.

  4. Wrijf de visgrill in met olie. Leg de plakken citrusfruit onderaan de grill. Schik de vismoten erop. Kruid met de verse kruiden.

  5. Sluit de grill en gaar op de barbecue gedurende 15 à 20 minuten tot de moten klaar zijn.

  6. Serveer en verdeel er klontjes kruidenboter bij.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit