Gehaktbrood met spek in tomatensaus met kappertjes en puree

21348f5ea7c508f465bd8e6c279452dacb59bd694cad37cc9bc2856b5b6fa4b2.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de ui en snipper fijn.

  2. Meng de fijngesneden ui, het paneermeel, de ricotta, pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas onder het gehakt.

  3. Maak 1 grote gehaktbal.

  4. Wikkel de sneetjes gerookt spek rond het gehaktbrood.

  5. Doe de tomaten in een vuurvaste schotel.

  6. Pers de look en voeg bij de tomaten.

  7. Meng de oregano, kappertjes en 2 el olijfolie onder de tomaten. Kruid met peper en zout.

  8. Leg het gehaktbrood met spek in de tomatensaus.

  9. Besprenkel met olijfolie en kruid met peper en zout.

  10. Bak in de oven op 180°C ± 40 à 50 min tot het gehaktbrood gaar is.

  11. Serveer met puree.

  12. Tip: je kan ook meerdere kleine gehaktbroodjes maken met een lapje spek rond.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit