Gelakte ribben met lak van rum-cola

6f8e3ecbef070afc6600a27263888dd33543cdf07eff3edcffe4f4697d9b08eb.jpg

Allergenen

Mosterd en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Lak: laat alle ingrediënten samen inkoken tot een half stroperige saus.

  2. Maak een mengeling van peper, zout en paprikapoeder.

  3. Verwarm de oven voor op 160°C.

  4. Snij de achterkant van de ribben in en trek het vlies los.

  5. Bestrooi de ribben rijkelijk met het kruidenmengsel.

  6. Verdeel de lak mooi over het vlees.

  7. Steek de ribben in de voorverwarmde oven en laat ze ± 1 u garen. Lak regelmatig opnieuw aan alle zijden.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit