Gepaneerde raclettekaass

Gepaneerde raclettekaass

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bereid de vinaigrette: meng hiervoor de olijfolie met de ciderazijn en het mespuntje curry. Kruid met peper en zout.

  2. Spoel de gemengde sla. Pel de wijnappelsienen en verdeel in partjes. Pluk de korianderblaadjes en snij fijn.

  3. Meng de sla met de appelsienpartjes, korianderblaadjes en werk af met de vinaigrette.

  4. Leg de sneetjes raclettekaas op een bord en bestrooi met sesamzaadjes. Druk met de hand goed aan. Draai om en doe hetzelfde met de andere zijde.

  5. Breek de eieren in een diep bord en klop los. Kruid met peper en zout.

  6. Doe het paneermeel in een ander diep bord.

  7. Dompel de sneetjes kaas eerst in het ei en daarna in het paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.

  8. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote pan en laat de raclettesneetjes kleuren gedurende 2 minuten aan elke zijde. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.

  9. Schik de salade op een bord en serveer op elk bord 3 sneetjes gepaneerde raclettekaas.