Geschroeide carpaccio gemarineerd in verse kruiden met gegrilde groentesalade

41c2d1003cffa8462032343e2dad9f07126493e9f2e13acdc400d3512f6e4487.jpg

Allergenen

Selder en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Rits de tijmnaaldjes van de steeltjes.

  2. Kruid het vlees met peper en zout en rol het door de tijmnaaldjes.

  3. Verhit een scheut olijfolie en schroei het vlees aan alle zijden dicht. Haal het vlees uit de pan en laat op kamertemperatuur rusten.

  4. Marinade: pel de sjalotjes en hak fijn. Pluk de blaadjes van de dragon en peterselie. Hak samen met de kervel, selder en bieslook fijn.

  5. Mix de sjalotjes en gehakte kruiden met mosterd, wittewijnazijn en olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. Salade: snij de venkel, aubergine en courgette in plakjes. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s en snij het vruchtvlees in brede repen.

  7. Bestrijk de groenten met olijfolie en bestrooi met Provençaalse kruiden, versgemalen zwarte peper en zeezout.

  8. Laat de groenten garen onder de grill, laat even rusten.

  9. Meng de gegrilde groenten door de spinazieblaadjes en schep de zongedroogde tomaatjes erdoor.

  10. Breng verder op smaak met de kruidenolie van de tomaatjes, versgemalen zwarte peper en zeezout.

  11. Snij het vlees in fijne plakjes en verdeel over de borden.

  12. Lepel er wat marinade over.

  13. Serveer met de gegrilde groentesalade.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit