Gevuld Turks brood

59d5da3b439bd8d2aebc94aa15fe5819eaa30761acca1be2990992a957151526.jpg

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Bak het Turks brood 5 min op 200°C.

  2. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  3. Snij de kipfilet in reepjes, bestrooi met kipkruiden en bak in een pan in wat hete boter.

  4. Snij de spitskool en komkommer fijn. Snij de tomaat in plakjes en vervolgens in stukjes.

  5. Snij het afgekoelde Turks brood in zoals een pitabroodje.

  6. Vul met de gebakken kipreepjes, spitskool, komkommer, geraspte worteltjes en tomaatstukjes.

  7. Werk af met de saus.Tip: je kan de kip vervangen door gehakt.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit