Gevulde wraps met gerookte zalm of kipfilet
 
                    
                    
                Vis en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Leg de 1ste wrap open en smeer in met kruidenkaas. 
- 
                    
                    Verdeel de gerookte zalm erover. 
- 
                    
                    Pel de rode ui en snij in fijne stukjes. Strooi over de gerookte zalm. 
- 
                    
                    Kruid met peper. Werk af met wat rucola. 
- 
                    
                    Leg op een vel plasticfolie en rol stevig op. 
- 
                    
                    Leg de 2de wrap open en smeer in met roomkaas. 
- 
                    
                    Beleg met sneetjes kipfilet. Kruid met peper en zout. 
- 
                    
                    Schil de appel, snij in dunne plakjes en schik op de kipfilet. 
- 
                    
                    Werk af met rucola. 
- 
                    
                    Herhaal stap 5. 
- 
                    
                    Leg de beide wraps 1 u in de koelkast. 
- 
                    
                    Haal de wraps uit de koelkast en snij in rondjes. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                