Gewokt varkenshaasje met perzik

970a76110a4c4f57b64fcb312dd1a13f915e50d28f805827688d19cc8d9a75de.jpg

Allergenen

Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Schil de perziken en verwijder de pit. Snij het vruchtvlees in partjes.

  2. Snij de chilipeper in de lengte open. Schraap de zaadjes eruit en snij of hak ze heel fijn.

  3. Snij het vlees in fijne plakjes. Snij de spinazie in reepjes.

  4. Verwarm de wok op een middelhoog vuur. Giet de olie erin en laat heet worden. Bak het vlees goudbruin en gaar. Voeg de looksnippers en chilipeper toe en roerbak 1 minuut. Schep de spinazie en limoenzeste erdoor.

  5. Laat de spinazie slinken en roer de sojasaus en het limoensap erdoor.

  6. Schep de perziken erdoor en laat nog 2 minuten doorwarmen.

  7. Serveer met witte rijst.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit