Weekdieren , Pindanoten en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Pel de look en pers fijn. Schil de gember en rasp fijn.
Kneus de zwarte peper fijn in een vijzel. Meng met de look, gember, suiker, sojasaus, oestersaus en 2 el water.
Snij het varkenshaasje in dunne plakjes.
Verhit arachideolie in de wok en roerbak het varkenshaasje goudbruin.
Blus met ½ van de saus en laat karamelliseren. Haal uit de wok.
Roerbak de wokmixen krokant in enkele el arachideolie.
Blus met de overige saus.
Voeg het varkenshaasje toe en warm goed door.
Werk af met fijngesnipperde koriander.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven