Gnocchi met groene asperges, roomsausje, gekookte ham en gepocheerd eitje

Eieren , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snipper de ui fijn en stoof glazig in 1 el boter. Voeg de room toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat de saus indikken.
-
Bak de asperges gaar in 1 el boter en kruid met peper en zout.
-
Doe de eieren 1 na 1 in een potje.
-
Breng voldoende water aan de kook met 1 el azijn.
-
Maak met een garde een draaikolk in het water en giet het ei erin. Laat het eiwit stollen, gedurende ± 2 à 3 min.
-
Haal het gepocheerde ei uit het water en laat uitlekken op een propere handdoek.
-
Breng water aan de kook en kook de gnocchi gaar. Wanneer ze boven komen drijven, zijn ze gaar.
-
Meng de gnocchi onder de roomsaus en voeg de hamreepjes bij de saus.
-
Werk de gnocchi af met de asperges en het gepocheerde ei. Kruid met zwarte peper.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven