Granolataartje met mascarpone en rood fruit

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Vet de muffinvorm in met wat zonnebloemolie.

  2. Smelt de chocolade met de honing in een pot au bain-marie.

  3. Voeg de granola bij de gesmolten chocolade. Zorg ervoor dat alle granola bedekt is met een laagje chocolade.

  4. Verdeel het beslag over de muffinvorm.

  5. Maak met een lepel een kuiltje in het beslag zodat je een holte krijgt om later op te vullen.

  6. Plaats de muffinvorm in de koelkast en laat ± 20 min opstijven.

  7. Klop de mascarpone los met de zeste van 1 citroen.

  8. Haal de muffinvorm uit de koelkast en laat 30 min staan op kamertemperatuur. Haal de granolataartjes uit de vorm.

  9. Vul de gaatjes op met de mascarpone en werk af met het fruit, wat zeste van een citroen en een muntblaadje.