Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Vet de muffinvorm in met wat zonnebloemolie.
-
Smelt de chocolade met de honing in een pot au bain-marie.
-
Voeg de granola bij de gesmolten chocolade. Zorg ervoor dat alle granola bedekt is met een laagje chocolade.
-
Verdeel het beslag over de muffinvorm.
-
Maak met een lepel een kuiltje in het beslag zodat je een holte krijgt om later op te vullen.
-
Plaats de muffinvorm in de koelkast en laat ± 20 min opstijven.
-
Klop de mascarpone los met de zeste van 1 citroen.
-
Haal de muffinvorm uit de koelkast en laat 30 min staan op kamertemperatuur. Haal de granolataartjes uit de vorm.
-
Vul de gaatjes op met de mascarpone en werk af met het fruit, wat zeste van een citroen en een muntblaadje.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven