Eieren , Lactose , Melk en Weekdieren. Kan andere allergenen bevatten.
Verwarm de oven voor op 180°C.
Bekleed de vormen met bakpapier en bladerdeeg. Prik met een vork gaatjes in het deeg en bak gedurende 10 min blind.
Ontkorst de kazen en snij in kleine stukjes.
Verwarm de melk, voeg er de kaas aan toe en laat smelten. Voeg onder voortdurend roeren de sausbinder toe tot het mengsel niet meer vloeibaar meer is.
Klop de eieren los in de room en roer ze door het kaasmengsel. Breng op smaak met nootmuskaat, cayennepeper en zout.
Vul de taartjes en bak goudbruin en gaar in 35 minuten.
Serveer lauw of koud met een frisse groene salade.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven