Eieren
, Gluten
, Lactose
en Melk.Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
Verwarm de oven voor op 165°C.
Meng de witte en bruine suiker samen met de zachte boter tot een crème in de keukenmachine. Voeg het ei en het vanille-extract toe.
Voeg vervolgens kaneel, natriumbicarbonaat, zout en bloem toe onder voortdurend mengen.
Hak de chocolade in kleine stukjes. Schep ze samen met de gedroogde veenbessen en havermoutvlokken door het deeg. Zorg ervoor dat alles mooi verdeeld is.
Rol van het deeg bolletjes, zo groot als een noot. Schik ze op een met bakpapier beklede ovenplaat en druk ze plat.
Bak 15 minuten in de voorverwarmde oven tot de randen beginnen verkleuren.
Haal uit de oven en laat op een rooster afkoelen.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders