Chocoladekoekjes met pure chocolade, amandel, banaan en havermout
Allergenen
Gluten en noten. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Warm de oven voor op 180°C.
-
Hak de chocolade fijn.
-
Pel de banaan en pureer met een staafmixer of blender fijn.
-
Roer de havermout, het amandelpoeder, de gehakte chocolade en het vanille-extract erdoor.
-
Maak balletjes van het deeg en duw plat. Hoe platter de koekjes, hoe krokanter.
-
Leg de koekjes op een ovenplaat met bakpapier.
-
Bak 20 min in de voorverwarmde oven.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders