Havermoutmuffins met studentenhaver

e2f9187e554d39ec8959bda7290e51af4f9080c2d55199c4c95cc136dfc1f257.jpg

Allergenen

Eieren, Gluten, Lactose, Melk en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Maal de havermout tot meel in de blender.

  3. Voeg een mespunt zout en het kaneelpoeder bij de havermout.

  4. Klop de olie erdoor, voeg het ei toe en roer tot een beslag.

  5. Voeg beetje bij beetje de melk toe en klop tot een glad beslag.

  6. Roer het bakpoeder erdoor en breng op smaak met honing.

  7. Hak de studentenhaver grof en spatel samen met de cereals door het beslag.

  8. Plaats de cupjes in de muffinvorm en verdeel het beslag over 8 cupjes.

  9. Bak in 30 min goudbruin en gaar.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit