Vis. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Pel de ui, snij doormidden en snij vervolgens in fijne plakjes.
-
Was de courgette en snij doormidden. Snij beide helften in de lengte nogmaals in 2 en snij in fijne plakjes.
-
Borstel of wrijf de champignons schoon en snij eveneens in plakjes.
-
Was de kerstomaatjes en halveer ze.
-
Pluk blaadjes/naaldjes van de oregano, tijm en rozemarijn.
-
Pel de teentjes look en snij ze doormidden.
-
Leg 4 grote vellen aluminiumfolie klaar naast elkaar.
-
Leg op de onderste helft van de folie een hoopje courgetteplakjes met daarop uienringen. Kruid met versgemalen zwarte peper en zeezout.
-
Schik de vis erop en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de champignons en verse kruiden erover. Kruid met peper en zout. Pers over elk pakketje ½ teentje look fijn.
-
Leg de kerstomaatjes erbovenop en besprenkel met olijfolie. Kruid met peper en zout.
-
Vouw de folie dicht, vouw de zijkanten naar boven toe (niet te strak, zodat er ruimte is voor de stoom) en sluit de laatste opening stevig.
-
Leg 20 min op een hete BBQ, afhankelijk van de dikte van de vis.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven