Hot dog ‘special’ met witte pens en blauwschimmelkaas

Hot dog ‘special’ met witte pens en blauwschimmelkaas

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Peer in zoutkorst: meng het eiwit met grof zout.

  3. Omwikkel de peren volledig met dit zoutmengsel en zet in een ovenschotel.

  4. Zet 30 min in de voorverwarmde oven.

  5. Haal uit de oven en laat de peren afkoelen onder het zout.

  6. Haal de afgekoelde peren uit het zout, pel en versnijd ze.

  7. Verwijder de schil van de cambozola.

  8. Mix samen met de roquefort. Voeg, als het mixen moeilijk gaat, een klein scheutje melk toe.

  9. Gepekelde ui: pel de rode ui en snij in ringen.

  10. Kook het water met de suiker en azijn op.

  11. Giet dit warm op de uien en bewaar in de frigo*.

  12. Verwijder het vel van de pensen en bak ze in een pan met een klontje boter.

  13. Bak de broodjes af zoals vermeld op de verpakking. Haal uit de oven en laat afkoelen.

  14. Snij de broodjes open. Schik de pensen erin. Werk af met de blauwschimmelsaus, stukjes peer, rode uienringen en Bicky-uitjes.

  15. Versier met platte peterselie.*Je kan dit perfect op voorhand maken en 1 week in de koelkast bewaren.