sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Hummus:
-
Mix de tahini met het citroensap, gepeld teentje look, water en komijnpoeder glad.
-
Voeg de volledige inhoud van het blik kikkererwten toe en een mespunt zout.
-
Mix tot een zijdezachte massa. Voeg indien nodig meer ijskoud water en zout toe.
-
Laat 30 min rusten en indikken.Geroosterde bloemkooltopping:
-
Pel de ui en snij in fijne halve ringen. Bestrooi met zout en bak ze in 1 el olijfolie in een koekenpan in 20 min zacht.
-
Pel en pers het teentje look.
-
Snij de bloemkool in hele kleine roosjes.
-
Haal de uien uit de pan en giet er 2 el olijfolie in. Fruit de look en voeg de bloemkoolroosjes toe. Roerbak 5 min.
-
Bestrooi met de kruiden en roerbak beetgaar. Kruid met peper en zout en schep de uien er terug door.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven