Lunchsaté met geroosterde groenten en hummus

noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 2.0 rode uien 0.5 bloemkool
Pel de rode uien en snij in kwarten. Snij de roosjes van de bloemkool.
-
Ingrediënten: 500.0 g butternutpompoen 1.0 zoete aardappelen
Schil de butternut en zoete aardappel en snij in blokken van 2 x 2 cm.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Ingrediënten: 2.0 rode uien 0.5 bloemkool 500.0 g butternutpompoen 1.0 zoete aardappelen 200.0 g Spar geschilde krieltjes 1.0 kl komijn 2.0 kl kurkuma 1.0 kl paprikapoeder cayennepeper
Roer de rode ui, butternut, zoete aardappel, bloemkool en geschilde krieltjes door elkaar en roer de komijn, kurkuma, paprikapoeder, cayennepeper, zout en zonnebloemolie erdoor.
-
Rooster 20 à 25 min in de voorverwarmde oven en laat afkoelen.
-
Ingrediënten: 250.0 g Boni Bio voorgekookte rode biet
Snij de rode biet in blokken van 2 x 2 cm.
-
Prik afwisselend met de geroosterde groenten en aardappelen op satéstokjes.
-
Hummus
Ingrediënten: 265.0 g kikkererwten
Giet de kikkererwten af in een zeef en spoel met koud water.
-
Ingrediënten: 0.5 kl komijn cayennepeper 265.0 g kikkererwten 1.0 el tahin 15.0 g Spar gezouten cashewnoten 15.0 ml witte balsamicoazijn 10.0 ml dragonazijn 80.0 ml Boni Selection Griekse olijfolie
Pel de look en mix met de tahin, komijnpoeder, gezouten cashewnoten, balsamicoazijn, dragonazijn, olijfolie, kikkererwten en 50 ml water tot een fijne hummus. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Serveer de geroosterde groenten met de hummus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven