Lunchsaté met geroosterde groenten en hummus

ee60d3a83b105762a71e2cc77fd6e6c1c2dc309d5332568cb710e7a338613f67.jpg

Allergenen

noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Ingrediënten: 2.0 rode uien 0.5 bloemkool

    Pel de rode uien en snij in kwarten. Snij de roosjes van de bloemkool.

  2. Ingrediënten: 500.0 g butternutpompoen 1.0 zoete aardappelen

    Schil de butternut en zoete aardappel en snij in blokken van 2 x 2 cm.

  3. Warm de oven voor op 200°C.

  4. Ingrediënten: 2.0 rode uien 0.5 bloemkool 500.0 g butternutpompoen 1.0 zoete aardappelen 200.0 g Spar geschilde krieltjes 1.0 kl komijn 2.0 kl kurkuma 1.0 kl paprikapoeder cayennepeper

    Roer de rode ui, butternut, zoete aardappel, bloemkool en geschilde krieltjes door elkaar en roer de komijn, kurkuma, paprikapoeder, cayennepeper, zout en zonnebloemolie erdoor.

  5. Rooster 20 à 25 min in de voorverwarmde oven en laat afkoelen.

  6. Ingrediënten: 250.0 g Boni Bio voorgekookte rode biet

    Snij de rode biet in blokken van 2 x 2 cm.

  7. Prik afwisselend met de geroosterde groenten en aardappelen op satéstokjes.

  8. Hummus

    Ingrediënten: 265.0 g kikkererwten

    Giet de kikkererwten af in een zeef en spoel met koud water.

  9. Ingrediënten: 0.5 kl komijn cayennepeper 265.0 g kikkererwten 1.0 el tahin 15.0 g Spar gezouten cashewnoten 15.0 ml witte balsamicoazijn 10.0 ml dragonazijn 80.0 ml Boni Selection Griekse olijfolie

    Pel de look en mix met de tahin, komijnpoeder, gezouten cashewnoten, balsamicoazijn, dragonazijn, olijfolie, kikkererwten en 50 ml water tot een fijne hummus. Kruid met cayennepeper en zout.

  10. Serveer de geroosterde groenten met de hummus.