Lunchsaté met geroosterde groenten en hummus
noten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de rode uien en snij in kwarten. Snij de roosjes van de bloemkool.
-
Schil de butternut en zoete aardappel en snij in blokken van 2 x 2 cm.
-
Warm de oven voor op 200°C.
-
Roer de rode ui, butternut, zoete aardappel, bloemkool en geschilde krieltjes door elkaar en roer de komijn, kurkuma, paprikapoeder, cayennepeper, zout en zonnebloemolie erdoor.
-
Rooster 20 à 25 min in de voorverwarmde oven en laat afkoelen.
-
Snij de rode biet in blokken van 2 x 2 cm.
-
Prik afwisselend met de geroosterde groenten en aardappelen op satéstokjes.
-
Hummus
Giet de kikkererwten af in een zeef en spoel met koud water.
-
Pel de look en mix met de tahin, komijnpoeder, gezouten cashewnoten, balsamicoazijn, dragonazijn, olijfolie, kikkererwten en 50 ml water tot een fijne hummus. Kruid met cayennepeper en zout.
-
Serveer de geroosterde groenten met de hummus.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven