Juliennesoep met peterselieballetjes

fbb66e8cc708355a4af65c5778d581721866631e9bc79394800572ad1a43fab0.jpg

Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm een scheutje olijfolie in een ruime pan. Stoof de groenten hierin even aan. Overgiet met 1,8 liter water en voeg de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook.

  2. Meng intussen het gehakt met de peterselie en breng op smaak met versgemalen peper.

  3. Vorm met natte handen balletjes van het gehakt ter grootte van een knikker. Laat ze in de kokende soep vallen.

  4. Laat even mee koken tot ze gaar zijn.

  5. Breng de soep op smaak met peper en zout.

  6. Tip: veggies vervangen de peterselieballetjes door broodkorstjes of tofublokjes.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit