Kabeljauw in Provençaalse tomatensaus

31cbf9258d3e666d5eacf9be6dca6a96e927afd69e8645ccc97d2c115e96f15d.jpg

Allergenen

Selder en Vis. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.

  2. Spoel de rijst en kook gaar in ruim licht gezouten water. Giet de rijst af en laat uitdampen. Hou warm.

  3. Snij de selder in fijne stukjes en de courgettes in blokjes.

  4. Rits de tijmnaaldjes van de takjes. Hak de peterselie grof.

  5. Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en stoof de selder aan. Voeg de courgette blokjes toe. Kruid met peper en zout en roerbak.

  6. Schep de tomatensaus en tijmnaaldjes erbij en laat doorwarmen. Roer de spinazie in porties erdoor en laat slinken. Schep ½ van de peterselie erdoor.

  7. Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik de vis erin. Kruid met peper, zout en paprikapoeder.

  8. Besprenkel met olijfolie en gaar 20 min in de voorverwarmde oven.

  9. Serveer de vis met de rijst en schep de saus erover.

  10. Bestrooi met de rest van de peterselie.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit