Kabeljauw in Provençaalse tomatensaus
 
                    
                    
                Selder en Vis. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
Wie papillot hoort, denkt aan vis. Maar je kan meer met zo'n lekker pakketje!
Kook dit gerecht in deze stappen
- 
                    
                    Verwarm de oven voor op 180°C. 
- 
                    
                    Spoel de rijst en kook gaar in ruim licht gezouten water. Giet de rijst af en laat uitdampen. Hou warm. 
- 
                    
                    Snij de selder in fijne stukjes en de courgettes in blokjes. 
- 
                    
                    Rits de tijmnaaldjes van de takjes. Hak de peterselie grof. 
- 
                    
                    Verhit een scheut olijfolie in een kookpot en stoof de selder aan. Voeg de courgette blokjes toe. Kruid met peper en zout en roerbak. 
- 
                    
                    Schep de tomatensaus en tijmnaaldjes erbij en laat doorwarmen. Roer de spinazie in porties erdoor en laat slinken. Schep ½ van de peterselie erdoor. 
- 
                    
                    Bestrijk een ovenschaal met olijfolie en schik de vis erin. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. 
- 
                    
                    Besprenkel met olijfolie en gaar 20 min in de voorverwarmde oven. 
- 
                    
                    Serveer de vis met de rijst en schep de saus erover. 
- 
                    
                    Bestrooi met de rest van de peterselie. 
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
 
                    
                    
                 
                    
                    
                 
                    
                    
                