Vis , Lactose , Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de sjalotten en snipper ze fijn.
-
Snipper de verse kruiden fijn.
-
Was de aardappelen en kook ze in de schil in licht gezouten water. Giet af en laat uitdampen.
-
Pel de aardappelen en snij ze in plakjes.
-
Verwarm een scheutje olijfolie in een pot en stoof de sjalotsnippers glazig.
-
Doe de aardappelplakjes erbij en plet grof met een aardappelstamper.
-
Schep de zure room, verse kruiden en mosterd erdoor. Breng op smaak met versgemalen peper en zeezout. Hou warm.
-
Smelt een flinke klont boter in een braadpan op een matig vuur.
-
Kruid de vis met peper en zout. Leg in de pan als de boter begint te bruisen.
-
Draai na 2 à 3 min om en bak ook de andere kant 3 min.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven