Kabeljauw met spek en oesterzwammen

c29aad119467d07d6b8c0e8d04d2befce38727c36f69db06fb3cb3af00e6d01e.jpg

Allergenen

Vis, Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Kook de aardappelen in de pel.

  2. Laat wat afkoelen, pel ze en snij in fijne rondjes.

  3. Pel de sjalotten en snipper fijn.

  4. Trek de oesterzwammen in stukjes.

  5. Dep de vis droog en haal door de bloem.

  6. Bak de aardappelen goudbruin.

  7. Verdeel de aardappelschijfjes op een schotel.

  8. Bak in dezelfde boter de vis goudbruin en schik deze op de aardappelen.

  9. Hou alles warm in de oven.

  10. Bak de sjalotsnippers in wat boter, voeg eerst de spekreepjes en daarna de oesterzwammen toe en bak tot ze mooi bruin zijn.

  11. Giet de room erbij en laat kort inkoken. Kruid met peper en een beetje zout.

  12. Schik de oesterzwammen met spekjes en saus over de vis.

  13. Werk af met wat rucola en serveer.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit