Vis , Gluten , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de aardappelen in de pel.
-
Laat wat afkoelen, pel ze en snij in fijne rondjes.
-
Pel de sjalotten en snipper fijn.
-
Trek de oesterzwammen in stukjes.
-
Dep de vis droog en haal door de bloem.
-
Bak de aardappelen goudbruin.
-
Verdeel de aardappelschijfjes op een schotel.
-
Bak in dezelfde boter de vis goudbruin en schik deze op de aardappelen.
-
Hou alles warm in de oven.
-
Bak de sjalotsnippers in wat boter, voeg eerst de spekreepjes en daarna de oesterzwammen toe en bak tot ze mooi bruin zijn.
-
Giet de room erbij en laat kort inkoken. Kruid met peper en een beetje zout.
-
Schik de oesterzwammen met spekjes en saus over de vis.
-
Werk af met wat rucola en serveer.
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven