Varkenshaasje met oesterzwam, mozzarella, pancetta en spek

Varkenshaasje met oesterzwam, mozzarella, pancetta en spek

Allergenen

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de look en sjalot en snij alles fijn. Trek de oesterzwammen in sliertjes.

  2. Giet het vocht af van de mozzarella en snij in plakken van ½ cm.

  3. Verwijder het vlies van het varkenshaasje en snij het haasje horizontaal in het midden maar niet volledig door. Kruid met peper en zout. Leg de plakjes mozzarella erin.

  4. Bak de oesterzwammen met de fijngesneden look en sjalot. Kruid met peper en zout.

  5. Doe een deeltje van de champignons in het varkenshaasje samen met de sneetjes pancetta.

  6. Vouw het haasje toe en omwikkel het stevig met het ontbijtspek.

  7. Verwarm de oven voor op 180°C.

  8. Bak het varkenshaasje in een pan met boter. Gaar 20 min verder in de voorverwarmde oven.

  9. Snij het varkenshaasje in stukken en serveer de overige oesterzwammen erbij. Werk af met wat fijngesneden bladpeterselie.