Varkenshaasje met oesterzwam, mozzarella, pancetta en spek

Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de look en sjalot en snij alles fijn. Trek de oesterzwammen in sliertjes.
-
Giet het vocht af van de mozzarella en snij in plakken van ½ cm.
-
Verwijder het vlies van het varkenshaasje en snij het haasje horizontaal in het midden maar niet volledig door. Kruid met peper en zout. Leg de plakjes mozzarella erin.
-
Bak de oesterzwammen met de fijngesneden look en sjalot. Kruid met peper en zout.
-
Doe een deeltje van de champignons in het varkenshaasje samen met de sneetjes pancetta.
-
Vouw het haasje toe en omwikkel het stevig met het ontbijtspek.
-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Bak het varkenshaasje in een pan met boter. Gaar 20 min verder in de voorverwarmde oven.
-
Snij het varkenshaasje in stukken en serveer de overige oesterzwammen erbij. Werk af met wat fijngesneden bladpeterselie.