Kook dit gerecht in deze stappen

  1. 5e3338e99544f86b1e07a86ea7b29bf6a4296451de4f7426d6e2bed4cdde455f.jpg 7f51fcbfd0c9c3c42b8161388bdbc305de1d3451af39cef0af8fab61b2ab8248.jpg 4623dfce227416b75a48c9cdc5959fda7dc51154e1699f7a967216c8540951e7.jpg d72e3cb9a263517028468a8ca80a777b2f4c4207a529187087e858d9a3112c17.jpg fbc01ed7ac34755aca1e2a291bd71376f4f7c344232f985e2a12d3a9c1f3f667.jpg b3d26bd700e77ad4a49ede75e8854618eb165fb14fa25f658d4c2ce7e1db565c.jpg

    Verwijder de voetjes van de champignons en pel ze. Snij de champignons in stukjes en cutter heel fijn tot een soort van pâte. Doe die in een pot en verwarm tot alle vocht verdampt is. De massa moet droog worden, anders verliezen de champignons hun vocht pas tijdens het bakken en wordt het deeg zompig.

  2. dc52af2f975a77613828331edd214db2b51d8130102883f091ca04bd2e3556dd.jpg 904a09ed7dc3a68259654522fc8dc586e7b14a03bdaf1b075367873291bdd33e.jpg 1fcd8d44e7b6c2776936051a92585d762c8ae2bb87450b7fda74ac15cce1db0b.jpg

    Bak het vlees kort aan alle kanten aan in een hete antikleefplan. Haal uit de pan en laat afkoelen. Kruid met peper en zout.

  3. 1a20037364e8f3791a7e33e30099c3219ac1a8ced3724538b37dfed951289a8d.jpg 8ac99cedff38629724c2f8b7dedf3fdbf5f242928faae299838edea35ff7bfb8.jpg e031a5df931213c0c6e0c29269c941f1b86b19511b94e16831952703bb0c8f55.jpg 480fa9d7c6a303de119b5d0ff64df4ad0751670d8fa1889c7efe75ee1e4a57e4.jpg

    Smeer het afgekoelde vlees in met de mosterd.

  4. 0539f0a2cb69d523375864ed69dee2f54119b08526c6b4d2e3b28e01a5af4f33.jpg 39fc2c0bda13a4c8e665ab8f9cd2fba02407ad6be8b2a171e7815a24f7414952.jpg 66ee95433f2f82d64171d02a9fc85fe732c1b152cb5a4c4430588fe0bb1faff5.jpg

    Beleg de plasticfolie met de sneetjes prosciutto, half over elkaar.

  5. 0d3c52558daec2f657bd58813e655a7cb264f56a5137765ed19c8053a068d388.jpg ce18e10ea621261f081142f8680282b6e3e31be55c8957b510bbfcb81dd558bb.jpg 40daab82c9a17ed65b3dca71acb03e7af2a844048264622749a72f0f886880b0.jpg 63f7718bfb98fd5d469c973bb1d9b1ded2f2ca5f0d605bec44b2c114a3b48c53.jpg

    Verdeel de champignoncompote over de ham en wrijf overal plat met de achterkant van een lepel.

  6. 9522bc20e93a6f0be213b70fba1c1bf5ed3afe8a4513c492cf765a8f822197c7.jpg 66091ba4f69c326c930f0beeea6ce53ad953199369615f88fdea57afa178b618.jpg c00776383f3ab38384d6c6ebd48610a8d4f1613a74d4e2ad97b49f86629954ef.jpg

    Schik het vlees op de champignoncompote en rol strak op.

  7. Leg 10 min in de koelkast.

  8. 62c4b59e5342e1fd062c58415a36caf6b221c4f25d856d35454bdf5152fcea0a.jpg 96433bad3526afccd399645478a0cd0c434c99e518d6bfac9921bd412d8b0a51.jpg 09d8b6813f894cd94cef23dd04768637c8654cb15fe9b7d76d79aefc1200f89c.jpg ad66e64195c72ce906750c6aab735a8171e4fce6d6b9707c70272d9e15458d6f.jpg 7a8795b1f407edbdedfa7d518ca378c2194d7c636125d814d6b02dcb44279d93.jpg

    Rol het bladerdeeg open, haal de plasticfolie van het vlees en schik het vlees in het midden van het deeg. Plooi het deeg rond het vlees en zorg dat het overal goed is gesloten.

  9. bbce2e21280df650f7b24a80703c3bd53c515d6cac57c20461e3b79ac4776bf2.jpg 0f03b1e07b45de9848c03ab13aac402589ad324a7a42b6bce296fa184f3f1eb3.jpg a7bf9a0b7b3961f532ec526db3cf0cc6aeca348ea98b538e66986becf7b056c7.jpg 0a5a8033396e8ec5e3ef88dc9a69e4bcee1f89ea55366353c1a3451d96cc33d6.jpg 93d6334042eadfe08e9e42f0b2877ac746983cf9d81ec0dd4d74c5603dd0be1b.jpg 619df39fcd0ce61902a51f2067703ebd5608b55711c939e11a874032b3cde01a.jpg

    Splits het ei en klop het eigeel wat los. Smeer het deeg bovenaan overal in met het eigeel en snij het op een paar plaatsen in (zo kan de stoom ontsnappen).

  10. 3d39cca0efe6314cba036af84321a38f1060d1a0a68fe96ab536672f6ce834a6.jpg 2b525dbd1d54660601d89b21b708ca5a1c5a34ef0d0632d5664a6eb4439e0f23.jpg

    Verwarm de oven voor op 180°C. Bak het pakketje 20 à 25 min tot het deeg mooi bruin gekleurd is.

  11. 172fc98015e4ff1c13195747b2e8f10703c88083eb45daf8193eab6720b77e03.jpg a0baecfe8c84410872196cf65b0d3b55fdb4150e641ea77b53a5843d1b64f1ea.jpg d63612186d3b46083ac8c854635484fdd3911103dd3afe8d01f02cf47cb68b35.jpg 0e7ec20d0c72d8b42680881ba679440c3644b34dffd173ea918a9d98de525f90.jpg

    Haal het vlees uit de oven en laat even rusten. Snij vervolgens in plakken van ± 2 cm.

  12. 0931f413a56b926d9e81e066de865e89f5871deae3ff16c6b2b978df59645f6e.jpg e9df83f08f230ca695f14e15807a4466ba29639c5cd542a5aa928a363f8e1e17.jpg

    Schik de plakken op de borden en geef er de opgewarmde rozemarijnaardappeltjes en jonge sla bij. Werk de sla af met wat vinaigrette.