Zalm Wellington
Eieren , Vis , Gluten , Lactose , Melk en sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel de uien en look, snipper alles fijn. Stoof aan in een klontje boter.
-
Doe de spinazie erbij en laat meestoven. Kruid met peper en zout.
-
Voeg het paneermeel toe en meng daarna de roomkaas eronder. Roer alles goed door elkaar en laat de roomkaas smelten onder de spinazie.
-
Strooi de Parmezaanse kaas en fijngesneden dille erover en meng. Haal van het vuur en laat afkoelen.
-
Verwarm de oven voor op 220°C.
-
Rol 1/2 bladerdeeg open en leg de stukken zalm erop. Kruid met peper en zout. Verdeel de afgekoelde spinaziemengeling erover.
-
Leg de rest van het bladerdeeg erover, druk aan en snij tussen de stukken zalm. Snij het overtollige deeg weg. Maak hiervan versiering een visvorm als versiering op het bladerdeeg.
-
Duw de randen vast met een vork. Klop het ei los en bestrijk er de wellingtons mee.
-
Zet in de voorverwarmde oven en bak 30 min.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders