Kook dit gerecht in deze stappen

  1. b4bc82e42924e5410d03f32029dfda85032cd2ce7e80e19922a44157faf47a08.jpg 7da5d067d0e393431fe2d8bd85b63e2e8d454e068a092054ba38ba410637f200.jpg 3e7de1f0782989ccb32e267e0c9f82c9824b71b7045f7452018946bd95547dc3.jpg

    Pel de uien en look, snipper alles fijn. Stoof aan in een klontje boter.

  2. 22552317b6330b99914bac9cd36cafdfae0af72ed6f2cda1d620c84d58f6e29f.jpg 42133805351ff142cfc07749c83251b7096f274afdf22c28952e311b2910542d.jpg 974e0e7e439e47c37ce4fff08f9b5caa2a43491dc8193b42af18185194218c82.jpg 417f91abc11a3bbb30d6b30d5c876a8d37afb4270a9d41fd17fd0616d366302f.jpg

    Doe de spinazie erbij en laat meestoven. Kruid met peper en zout.

  3. d81438b06ea0470abd9c1cc1d2efb7e4893f1e3f8e0c5e2bdb3a04b05928efa5.jpg beca531d4fc79c2b9780b3e2d53f7421f4e0c2e1a1960e0d93a0074a83e11a42.jpg 4dfc6f8cc332646f96cb29352baafc3ca1dbe21c801badf490b353a5cd517aad.jpg

    Voeg het paneermeel toe en meng daarna de roomkaas eronder. Roer alles goed door elkaar en laat de roomkaas smelten onder de spinazie.

  4. 8cd40b3e8c879aa87d1c155daeb3e023258f88836d746b33358c0e7042f50315.jpg

    Strooi de Parmezaanse kaas en fijngesneden dille erover en meng. Haal van het vuur en laat afkoelen.

  5. Verwarm de oven voor op 220°C.

  6. 540b712f7b9e1e6ebba1b40c8248ea74886af582aa6b8b689011e486f36bfbf5.jpg 49489439ab017fb5d2981828a73e545de1f0cfbe1a0ec74e11fc330b61e01a56.jpg e329c71d6b465bfd12b5c4222feb57fee5e93897f0359e3956b31c2728317320.jpg 10275f0419ebd68613a19193cb3fc563636b4a9557ffdde491eeb0da8c0ca348.jpg af7d69437397fd7bd725eaeb37d257fc7db356690c6d334d03d52dbe295711bd.jpg

    Rol 1/2 bladerdeeg open en leg de stukken zalm erop. Kruid met peper en zout. Verdeel de afgekoelde spinaziemengeling erover.

  7. 7920e2a8b6c0113eecaa03207349d9e9c4a93635b95f36a5d1cf681b686b2b37.jpg c58d31d73fcf6a750992caa1d2e9b586938f02a955aa53c32a942c33734cb8bd.jpg 9a39e179e23f48b379d9806fe94dd0d3f26e549f9c9f9db51dd7561ef22e79c2.jpg

    Leg de rest van het bladerdeeg erover, druk aan en snij tussen de stukken zalm. Snij het overtollige deeg weg. Maak hiervan versiering een visvorm als versiering op het bladerdeeg.

  8. 87c8f1b639cbda86da190c7fdc1338389ee210b50ecbba1090acdaafd0bac7f8.jpg 445a309e661facaebbd571c7af65413b871b88748631bbc80c78c094919116b9.jpg cf6b4186ca3d3d79b8718168a6988aed590756f025c22c812101010e943f828d.jpg 17b671399e35a63162e6c97a816aedb3d3ab6c4af7a3cd2b4d34927ee128df9f.jpg

    Duw de randen vast met een vork. Klop het ei los en bestrijk er de wellingtons mee.

  9. 20f4cd1f14081c4a8283a624a3ebd4a1bec335e62fe64748f91c87fa1682553b.jpg

    Zet in de voorverwarmde oven en bak 30 min.