Romanescopizza met oesterzwammen, mozzarella en notenmengeling

Allergenen

Eieren en noten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.

  2. Pizzabodem: reinig de romanesco en cutter fijn. Doe in een kom en meng met het amandelpoeder, de geraspte kaas, de oregano en de eieren. Kruid met peper en zout.

  3. Vet een bakvorm in met olijfolie. Verdeel het deeg over de vorm en druk goed aan.

  4. Bak in de voorverwarmde oven 20 à 25 minuten tot het goudbruin en krokant is.

  5. Garnituur: reinig de oesterzwammen. Pel de teentjes look en snipper fijn. Verwarm een beetje olijfolie in een pan en bak hierin de oesterzwammen en fijngesnipperde look aan tot de champignons gaar zijn. Rooster de notenmengeling kort in een hete pan.

  6. Verdeel de gebakken champignons over de pizzabodem. Trek de mozzarella in stukken en schik op de pizza. Werk af met de noten, parmezaanschilfers en basilicumblaadjes.