Kabeljauwpapillot met pommes duchesses

7883f71645339318036f205027b691f8db6efd9b35014ad42f5d5cfc2f66fe60.jpg

Allergenen

Vis, Lactose, Melk en Mosterd. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig het wit van de prei en snij in fijne julienne.

  2. Schraap de wortelen en snij eveneens in fijne julienne.

  3. Spoel de tomaat, halveer en snij in fijne plakjes.

  4. Neem per persoon 2 grote vellen aluminiumfolie en strijk in het midden in met olijfolie. Leg het kabeljauwhaasje erop en kruid met peper en zout. Bestrijk met mosterd.

  5. Verdeel de julienne van wortel en prei erover. Bedek met schijfjes tomaat.

  6. Bedek met een laagje kruidenkaas.

  7. Vouw de papillot dicht en leg op een bakplaat.

  8. Gaar in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 tot 25 minuten.

  9. Schik de pommes duchesses op een bakplaat met bakpapier en steek eveneens in de oven. Bak gedurende ± 15 minuten.

  10. Haal de papillot uit de oven, open de aluminiumfolie en haal de vis eruit. Schik de vis op een bord met daarbij enkele pommes duchesses.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit