Kalfslapjes met spinazie en tagliatelle

Kalfslapjes met spinazie en tagliatelle

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Verwarm de oven voor op 190°C.

  2. Bak de kalfslapjes aan beide zijden in hete olijfolie. Kruid met peper en zout.

  3. Pel de teentjes look van 1/2 bol en snij fijn.

  4. Bak de teentjes look aan in wat boter en voeg vervolgens de spinazie toe. Laat slinken.

  5. Voeg de room en Parmezaanse kaas bij de spinazie. Kruid met peper en zout.

  6. Schik het gebakken vlees in een vuurvaste schotel. Overgiet met de jus van het vlees.

  7. Bedek het kalfsvlees volledig met de sneetjes gedroogde ham.

  8. Giet de saus over het vlees en verdeel goed over de hele schotel.

  9. Bedek met een mooie laag geraspte mozzarella.

  10. Warm een kom met water op en voeg wat olie en zout toe. Kook de tagliatelle gedurende 6 min.

  11. Zet de ovenschotel in de voorverwarmde oven en laat onder de grill gratineren tot je een mooi korstje krijgt.

  12. Schik de tagliatelle op het bord en serveer het vlees met spinazie en saus erbij.