Allergenen

Kan allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en teentjes look. Snipper de uien en look fijn. Spoel de courgette en paprika’s. Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika’s. Schil de aardappelen. Snij alle groenten in gelijke blokjes.

  2. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een pan met zware bodem. Voeg de aardappelblokjes toe en bak ze gedurende ± 8 minuten tot ze goudgeel zijn.

  3. Bak de chipolata’s in een andere pan, haal ze eruit en laat afkoelen.

  4. Bak de ui, look en paprika’s in dezelfde pan tot ze bijna gaar zijn. Meng de courgetteblokjes eronder en bak ook die gaar.

  5. Snij de chipolata’s in schijfjes. Voeg toe aan de paprika’s en courgette. Voeg ook de aardappelblokjes toe en bak dit alles nog eens goed aan.

  6. Snipper de platte peterselie fijn en strooi over de schotel. Serveer warm.