Kippenbillen met witte kool, kaneel en Pinot Blanc

4a8236797473ddd2e763fddbb1be83bdd3315a741d5bc26452dfa7ed6e52e541.jpg

Allergenen

Gluten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de uien en snij in fijne reepjes. Pel de teentjes look en snipper fijn.

  2. Spoel de aardappelen en snij elke aardappel in 4.

  3. Verwijder de buitenste bladeren van de witte kool. Snij de kool in schijven van 2 cm dikte. Spoel de koolreepjes. Blancheer ze vervolgens in ruim gezouten water. Giet de kool af en hou apart.

  4. Verwarm de olijfolie in een stoofpot. Kleur de kippenbillen aan beide zijden. Haal ze uit de pot. Stoof nu de uien en look in de hete braadjus. Voeg de pijnboompitten toe. Bestrooi met de bloem en roer goed.

  5. Bevochtig met de rode wijnazijn, de Pinot Blanc en de kippenbouillon. Meng alles goed.

  6. Breng aan de kook. Leg de kippenbillen terug in de stoofpot.

  7. Voeg kaneel, kruidnagel en laurierblaadjes toe. Schik de aardappelstukken en geblancheerde witte kool erbij.

  8. Laat 1 uur op een matig vuur stoven onder gesloten deksel.

  9. Serveer in een diep bord.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit