Kippenreepjes met zuiderse groenten

Allergenen
Kan allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Snij de courgette en de champignons in plakjes.
-
Verwijder de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika’s. Snij het vruchtvlees in stukjes.
-
Verhit een flinke scheut olie in de wok en bak de uisnippers hierin. Voeg kippenreepjes, paprikastukjes en look toe. Roerbak op een hoog vuur.
-
Schep de champignons en courgetteplakjes erdoor. Kruid met versgemalen zwarte peper, zeezout en Provençaalse kruiden. Roerbak tot alles gaar is.
-
Scheur de basilicumblaadjes van hun steeltjes en strooi ze erover.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Wil je dit verder toelichten?
Sluiten
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders