Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.
Snij de kipfilet in stukjes en de pijpajuin in fijne ringetjes.
Breng de bouillon aan de kook en voeg er de kipfilets aan toe. Laat alles garen in 7 minuten.
Roer de maïskorrels en noedels erdoor en laat 2 minuten mee koken.
Roer tot er een draaikolk ontstaat. Hou een vork boven de pan en laat de losklopte eieren daar langzaam doorlopen.
Roer in dezelfde richting van de draaikolk; zo krijg je eisliertjes. Zet het vuur uit.
Breng op smaak met citroensap, azijn, peper en zout.
Verdeel over de kommen en bestrooi met pijpajuin.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven