Kippensoep met noedels & eisliertjes

25f7c30e5f0e95f8429ef8c7ebab0223a01a72d0e620dc58dfca1baef8ded944.jpg

Allergenen

Eieren en zwaveldioxide en sulfieten. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Snij de kipfilet in stukjes en de pijpajuin in fijne ringetjes.

  2. Breng de bouillon aan de kook en voeg er de kipfilets aan toe. Laat alles garen in 7 minuten.

  3. Roer de maïskorrels en noedels erdoor en laat 2 minuten mee koken.

  4. Roer tot er een draaikolk ontstaat. Hou een vork boven de pan en laat de losklopte eieren daar langzaam doorlopen.

  5. Roer in dezelfde richting van de draaikolk; zo krijg je eisliertjes. Zet het vuur uit.

  6. Breng op smaak met citroensap, azijn, peper en zout.

  7. Verdeel over de kommen en bestrooi met pijpajuin.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit