Oosterse kippensoep met rijstnoedels en gelakte kip

sojabonen. Kan andere allergenen bevatten.
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoeveel eten voorzien per persoon bij een BBQ?
Hoera, het is BBQ-tijd! Alleen: hoeveel eten voorzie je nu per persoon?
- Gevogelte
- Vis en schaaldieren
- Grillen
- Braden
- Vlees
Hoelang bakken op de BBQ?
Een perfecte barbecue vraagt om perfecte timing. Ontdek alle tips & tricks!
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Ingrediënten: 1.0 wortelen
Schil de helft van de wortelen en snij grof.
-
Ingrediënten: 2.0 uien
Pel de ui en look en snipper alles fijn.
-
Ingrediënten: 2.0 preien
Verwijder het groen van de prei en was de rest van de prei grondig. Snij in stukken.
-
Ingrediënten: 2.0 stengels citroengras 1.0 kruidentuiltjes 2.0 kippenvlees van de dijen (kippenkarbonades) 1.5 l water
Zet de kippenbillen samen met de grof gesneden groenten, kruidentuiltje en de citroengrasstengels onder water. Laat 30 min zachtjes koken.
-
Haal de kip uit de bouillon en giet de bouillon door een zeef. Hou de bouillon apart.
-
Ingrediënten: 1.0 wortelen 125.0 g minichampignons
Schil de andere helft van de wortelen en snij in kleine dobbelsteentjes. Borstel de champignons schoon en snij in 4. Bak de wortel en champignons in dezelfde kookpot glazig in hete boter.
-
Ingrediënten: 5.0 cm verse gember 2.0 blikken Boni kokosmelk 2.0 el vissaus 1.0 chilipepers
Schil de gember en snij in zeer kleine julienne. Snij de chilipeper in kleine ringen. Voeg beide toe aan de groenten. Giet de bouillon en de kokosmelk erbij. Doe de vissaus erbij en laat alles opkoken.
-
Ingrediënten: 200.0 g rijstnoedels 1.0 g Spar wokgroenten
Voeg de rijstnoedels en de wokgroenten toe en laat ± 5 min sudderen. Kruid met peper en zout.
-
Ingrediënten: 3.0 el teriyakisaus
Pluk het vlees van de kippenbillen. Bak het vlees in hete boter, voeg op het einde de teriyakisaus toe en roerbak alles samen.
-
Ingrediënten: verse koriander
Giet de soep in kommen, serveer de gebakken kipstukjes op de soep en werk af met wat korianderblaadjes.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven