Allergenen

Gluten en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Leg het bakpapier in het bakblik.

  2. Verwarm de oven voor op 180°C.

  3. Meng de bloem met de zaden en het zeezout.

  4. Voeg de koolzaadolie en het kokende water toe. Meng alles tot een homogeen dik vloeibaar deeg. Verdeel het deeg over het bakblik. Strijk het deeg goed uit tot een dun laagje.

  5. Snij met een pizzasnijder 12 gelijke stukken; zo kan je na het bakken het knäckebröd gemakkelijk breken.

  6. Bak 50 min op 180°C.

  7. Haal het knäckebröd uit de oven en laat afkoelen op een rooster.

  8. Breek het knäckebröd.

  9. Bewaar het knäckebröd in een afgesloten blikken doos. Zo blijft het 2 weken goed.