Koolrabi met tartaar van vis

9c8d7968421482688a8e746b719bca09c2dbb48724d37b8e0ac52fe08ef5085c.jpg

Allergenen

Vis en sesamzaad. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Meng het water met het zout en de suiker. Leg de filet hier 30 min in en zet in de koelkast.

  2. Spoel de vis goed af en snij in dobbelsteentjes.

  3. Pel de sjalot en snipper fijn. Snipper wat tuinkruiden zeer fijn en meng met de versneden vis en wat sushiazijn.

  4. Brand wat sesamzaadjes in een pan zonder vetstof. Koel af en voeg toe aan de vismengeling.

  5. Breng het geheel op smaak met limoenrasp en een klein beetje honing.

  6. Schil de koolrabi en snij in zeer fijne plakjes met een snijmachine of mandoline.

  7. Meng kort met zout en olie tot de koolrabi plooibaar wordt.

  8. Dep droog en rol de visvulling hierin op.

  9. Meng wat wasabi met mayonaise volgens eigen smaak.

  10. Serveer het koolrabirolletje op wat wasabimayonaise op een sesamkoekje of kroepoek.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit