Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook de suiker met de frambozenazijn, 100 ml water en een snuif zout op.
Pel de sjalot en snij in ringen.
Giet de kokende pekel op de sjalotjes en laat afkoelen.
Mix de bietjes met het appelsap, 1 el zure room en de groentebouillon. Kruid met peper en zout.
Bak de spekjes krokant en karamelliseer op het einde met de balsamicocrème.
Laat het spek uitdruppen op keukenpapier.
Giet de soep in diepe borden. Werk af met het krokante spek en de gepekelde sjalot.
Doe de zure room in een spuitzak en spuit net voor het opdienen hier en daar dotjes zure room in de soep.
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
Je bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Je bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven