Eieren , Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.
- April
- Mei
- Juni
- Juli
- Augustus
- Groenten
Komkommer
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Kook de eieren hard en laat ze afkoelen. Pel ze en snij ze middendoor.
-
Snij de bietjes in blokjes en de komkommer in dunne plakjes.
-
Meng in een pan of kom de afgekoelde groentebouillon (*) met de karnemelk.
-
Voeg de bietjes toe en pureer met een staafmixer tot een egale soep. Breng pittig op smaak met peper en zout.
-
Zet tot gebruik afgedekt in de koelkast, zodat de soep door en door koud wordt.
-
Voeg, als de soep is afgekoeld, dunne komkommerplakjes toe.
-
Serveer de koude soep met peterselie, bieslook of dille en een half hardgekookt ei.(*) Het is belangrijk dat de bouillon ontvet is, anders drijven er gestolde vetoogjes op de soep.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Krijg elke 2 weken een e-mail met lekkere ideetjes en recepten uit het Kook-magazine en de recentste folders
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven