Melk. Kan andere allergenen bevatten.
Kook dit gerecht in deze stappen
-
Pel het teentje look en snipper fijn. Fruit het aan in wat olijfolie.
-
Was de spinazie en laat uitlekken. Hou enkele mooie blaadjes opzij. Voeg de rest van de spinazie toe aan de look en laat kort meestoven, tot ze half geslonken is.
-
Snij de avocado’s middendoor en verwijder de pit. Doe het vruchtvlees in een blender. Giet het sap van de citroen erbij.
-
Voeg de spinazie toe en een goede scheut water.
-
Mix het geheel en voeg water toe tot je een dikke soep krijgt. Kruid met versgemalen peper en fleur de sel.
-
Snipper het lente-uitje fijn.
-
Klop de zure room een beetje los en kruid met wat peper.
-
Doe de soep in kommetjes en werk af met wat lente-ui, een blaadje platte peterselie en een spinazieblaadje. Versier met wat zure room. Dien onmiddellijk op.
Wat vond je van dit recept?
Bedankt voor je feedback!
Krijg elke 2 weken een e-mail met onze recentste acties en folders.
InschrijvenJe bent reeds ingeschreven voor ${subscriptionsAmount} van onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrievenJe bent reeds ingeschreven voor al onze nieuwsbrieven
Beheer je nieuwsbrieven