Lamskroontje met torentje verkwikkende groenten

Lamskroontje met torentje verkwikkende groenten

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Reinig, schil en portioneer de verschillende groenten. Snij alle groenten (behalve de champignons) in staafjes van ± 6 cm lengte en blancheer deze staafjes in kokend water. Snij de champignon in dikke plakken en bak in wat boter. Kruid met peper en zout.

  2. Neem een ring en zet de verschillende groentestaafjes rechtop in de cilinder tot deze volledig gevuld is. Kruid met peper en zout en leg er een klontje boter op. Gaar verder in de voorverwarmde oven van 170°C gedurende een 10-tal minuten.

  3. Kruid het lamskroontje met peper en zout en schroei aan in hete olijfolie. Laat aan beide zijden kleuren. Steek voor 6 minuten in de oven bij de groenten.

  4. Kook de lamsfond met verse, fijngesnipperde dragon. Monteer met boter tot de saus mooi blinkt.

  5. Haal het vlees uit de oven en laat even rusten voor je het versnijdt.

  6. Schik het groentetorentje op het bord en verwijder de ringvorm. Zet de gebakken champignon rechtop. Snij het lamskroontje in mooie stukken en schik op het bord. Werk af met de dragonsaus.