Lenterolletjes met gerookte zalm en mieriksworteldip

1048e6b71098aafd8333093e325e07e70ec236110857736583b43b2aa25c51bc.jpg

Allergenen

Vis, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Blancheer de rijstvermicelli 1 min in kokend water. Spoel af onder koud, stromend water en knip in stukjes.

  2. Snij de komkommer in linten.

  3. Snij de radijsjes in julienne en de spinazieblaadjes fijn.

  4. Dipsaus: roer de mierikswortel door de zure room en schep 2 el door de rijstvermicceli.

  5. Snij 16 lange bieslooksprieten af.

  6. Vul een platte kom met lauwwarm water. Dompel het rijstvel 10 sec in het water tot het zacht en plakkerig aanvoelt. Haal het vel met beide handen tussen duim en wijsvinger uit het water en leg op een vochtige, schone handdoek.

  7. Leg 2 komkommerlinten en een snee zalm op het rijstvel. Vul verder met spinazie, plukjes dille, rijstvermicelli en radijs.

  8. Vouw het vel strak om de onderkant heen en vouw de zijkanten naar binnen. Schik er een bieslookspriet op en rol de loempia strak op. Bewaar onder een vochtige doek tot je ze gaat serveren.

  9. Serveer met de rest van de dipsaus.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit