Linguine met oesterzwammen en kalkoenreepjes

aec7a6d0fa515bfe132ba42464505282dc17fdbf5df1522b877b315faeb17d62.jpg

Allergenen

Gluten, Lactose en Melk. Kan andere allergenen bevatten.

Kook dit gerecht in deze stappen

  1. Pel de sjalot en het lookteentje. Snipper fijn.

  2. Snij de oesterzwammen in fijne reepjes. Stoof deze aan in wat boter met de look- en sjalotsnippers.

  3. Snij de kalkoenfilet in reepjes en bak deze gaar in wat boter. Laat mooi kleuren. Kruid met peper en zout.

  4. Kook de pasta beetgaar zoals aangegeven op de verpakking.

  5. Voeg de oesterzwammen bij de kalkoenreepjes. Giet de room erbij. Laat de saus wat indikken. Kruid met peper en zout. Voeg de bieslook toe.

  6. Giet de pasta af, laat uitlekken en voeg toe aan de oesterzwammen en kalkoenreepjes.

  7. Serveer in diepe borden.

Altijd in jouw buurt
Liefde voor het vak
Lekker vers
Van de beste kwaliteit